Η συμμετοχή μας στην ΑΠΕΡΓΙΑ της 4/2 για το προωθούμενο ασφαλιστικό

0

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε ενεργά στην συγκέντρωση στην Πλατεία Καπνεργάτη στην Καβάλα με το πανό του και με την συμμετοχή περίπου 60 Συναδέλφων και υπαλλήλων μας.

Είχε προηγηθεί προσυγκέντρωση στα γραφεία μας (Π.Μελά και Ομονοίας) και από εκεί με το πανό μας δια μέσου των πεζοδρόμων Π.Μελά και Μεγ. Αλεξάνδρου φτάσαμε στην Πλατεία.

Οι ομιλίες άρχισαν στις 11.00 και το ψήφισμά μας ακούστηκε δεύτερο καθώς ο Πρόεδρος Ν.Πατέλης εκπροσώπησε και το Ο.Ε.Ε. αλλά αναγκαστικά ανέγνωσε το ψήφισμα του Συλλόγου μας.

Ήταν η 1η φορά με τόσο μεγάλη συμμετοχή νέων και παλαιών Συναδέλφων καθώς ήρθαν Συνάδελφοι και από την Χρυσούπολη και την Ελευθερούπολη. Οι Συνάδελφοι της Θάσου συμμετείχαν στην εκεί συγκέντρωση.

Ευχαριστώ όλους όσους με την παρουσία τους δυνάμωσαν την φωνή του Συλλόγου προς όφελος και όσων αποφάσισαν να κλείσουν μόνον τα γρεαφεία τους ή απλά να μην έχουν συναλλαγές.

Ο Επαγγελματικός κόσμος συμμετείχε επίσης πολύ ενεργά και η αγορά της Καβάλας νέκρωσε στην κυριολεξία.

Σχόλια για την συγκέντρωση και την πορεία αλλά και συζήτηση για μελλοντικές δράσεις μας είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μετά το τέλος της πορείας σε ταβερνείο της Καβάλας, στο οποίο βρέθηκαν 30 Συνάδελφοι για να  πάρουν νέες δυνάμεις για τους κοινούς αγώνες που φαίνεται να έρχονται για το φορολογικό.

Φωτογραφίες και video εντός της αύριον στο facebook του Συλλόγου.

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker