Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. θα αποφασίσει την αντίδραση των Μελών της με ηλεκτρονική ψηφοφορία – για 1η φορά – μεταξύ των Αντιπροσώπων των Μελών της

0

Αυτό είναι το κείμενο που στάλθηκε σε κάθε Αντιπρόσωπο:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ GOOGLE FORMS

Προς τους Αντιπροσώπους των Ενώσεων-Μελών της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Θέμα: Φόρμα Ψηφοφορίας των Αντιπροσώπων της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για τις Αντιδράσεις του κλάδου πάνω στο σοβαρό θέμα του Ασφαλιστικού

Κύριοι/Κυρίες συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. υλοποιώντας την απόφαση του Δ.Σ. στις 16/01/2016 για την ενεργοποίηση της δυνατότητας ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για επείγοντα και σοβαρά θέματα που αφορούν τον Κλάδο από μια ευρύτερη βάση από την οποία εκλέχθηκε και το ίδιο – που είναι οι εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι – αποφάσισε να κοινοποιήσει με email σε όλους τους Αντιπροσώπους των Ενώσεων-Μελών της την παρακάτω φόρμα ψηφοφορίας για την αναγκαία αντίδραση της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. για το νομοσχέδιο του Ασφαλιστικού που πλήττει τα συμφέροντα των Συναδέλφων.

Στόχος να έχει την γενικότερη αποδοχή η τελική απόφαση για την κινητοποίηση του Κλάδου μέσα από την καταγραφή της βούλησης των Αντιπροσώπων.

Μπορεί η συγκεκριμένη διαδικασία να μην προβλέπεται ακόμα από το καταστατικό όμως το Δ.Σ. αποφάσισε ήδη ότι, για το συγκεκριμένο θέμα, η άποψη της πλειοψηφίας θα είναι δεσμευτική και όχι μόνο συμβουλευτική.

Το θέμα του ασφαλιστικού κρίνεται ως πάρα πολύ σοβαρό για το μέλλον του ίδιου του Κλάδου καθώς ακουμπά πολλούς παραμέτρους και θεωρούμε ότι η συμμετοχή των εκλεγμένων Συναδέλφων στην διαμόρφωση της στάσης της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. καθίσταται απαραίτητη.

Οι δράσεις/αποφάσεις που καλούνται οι αντιπρόσωποι να απαντήσουν περιέχονται στον παρακάτω προσωπικό σύνδεσμο, ο οποίος διαφέρει ανά παραλήπτη:

Παραλήπτης αυτού του email: ……..

Προσωπικός Σύνδεσμος ………………..

Παρακαλούμε απαντήστε μέχρι και την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016.

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.

Να σημειωθεί ότι ο κάθε σύνδεσμος είναι προσωποποιημένος και αφορά ΜΟΝΟ τον παραλήπτη της επιστολής αυτής και γι’ αυτό αναγράφεται το όνομα του παραλήπτη. Αν γνωρίζετε κάποιο συνάδελφο που θα έπρεπε να είχε λάβει το email αλλά δεν το έλαβε, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την γραμματεία της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. στο 210.82.53.445 ή στο info@pofee.gr για να λάβει τον προσωπικό του σύνδεσμο.

 

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker