!!! Ε.Λ.Π. Σεμινάριο στην Καβάλα Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015 από 12.00 – 17.00

0

Με τον Ορκωτό (και μέλος της επιτροπής σύνταξης) κ. Παναγιώτη Βρουστούρη

Η εφαρμογή των Ελληνικών Λογιστικών Προτύπων στις πολύ μικρές και τις μικρές οντότητες.

Οι αλλαγές αναφορικά με την τήρηση των βιβλίων και τη σύνταξη των χρηματοοικονομικών καταστάσεων των πολύ μικρών και των μικρών οντοτήτων, που επιφέρει η υιοθέτηση της οδηγίας 2013/34/ΕΕ με το Ν. 4308/2014

Ανάλυση των διατάξεων του Ν. 4308/2013/ Φ.Ε.Κ. 251/Α’ (Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα) και των σχετικών αποφάσεων και εγκυκλίων που αφορούν τις πολύ μικρές και τις μικρές οντότητες. Ερμηνεία των λογιστικών κανόνων και των μοντέλων που αντικατέστησαν το θεσμικό πλαίσιο που ίσχυε μέχρι την 31.12.2014.

Θα γίνει στην Καβάλα σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Ο ακριβής τόπος όπως και το κόστος (το Δ.Σ. θα αποφασίσει για τοκόστος που θα είναι από 15€ – 25€ σε συνάρτηση όμως με τις συμμετοχές) θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα εφόσον κλεισθεί η αίθουσα .

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο σεμινάριο με email στο nikos.patelis@eges.gr (ΠΑΡΑΚΑΛΩ και όσοι δήλωσαν ήδη να ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ την επιβεβαίωση.

Ο κάθε ταμειακά εντάξει και για το 2015 Συνάδελφος μπορεί να δηλώσει και συμμετοχή για έως και 2 ασφαλιζόμενων υπαλλήλων του (χωρίς αναφορά σε ονόματα) με το ανάλογο κόστος

ΔΗΛΩΣΤΕ επίσης αν ενδιαφέρεστε και για αυτό το βιβλίο http://elp-books.gr/

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker