Δελτία Τύπου ΓΣΕΒΕΕ: Γ. Καββαθάς: Αντιδημοκρατικό ολίσθημα ο αποκλεισμός της ΓΣΕΒΕΕ και άλλων κοινωνικών φορέων από την αρμόδια επιτροπή για το πολυνομοσχέδιο & Υπόμνημα με τις θέσεις της ΓΣΕΒΕΕ για το Νομοσχέδιο

0
Γ Σ Ε Β Ε Ε
Αριστοτέλους 46, 104 33 ΑΘΗΝΑ, Τηλ.: 210 3816600, fax: 210 3820735, www.gsevee.gr
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αθήνα, 20 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Γ. Καββαθάς: Αντιδημοκρατικό ολίσθημα ο αποκλεισμός της ΓΣΕΒΕΕ και άλλων κοινωνικών φορέων από την αρμόδια επιτροπή για το πολυνομοσχέδιο.

Σχετικά με την μη κλήτευση της ΓΣΕΒΕΕ και άλλων κοινωνικών φορέων στην αρμόδια επιτροπή που συζητά το πολυνομοσχέδιο, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γ. Καββαθάς προέβει στην ακόλουθη δήλωση:

«Αποτελεί μέγιστο αντιδημοκρατικό ολίσθημα το γεγονός ότι δεν εκλήθησαν στη Βουλή να καταθέσουν τις απόψεις τους πολλοί κοινωνικοί φορείς και η ΓΣΕΒΕΕ η οποία είναι η μεγαλύτερη συνδικαλιστική εργοδοτική οργάνωση των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων της χώρας που δραστηριοποιούνται στους κλάδους οι οποίοι πρωτίστως πλήττονται από τα νέα μέτρα της κυβέρνησης.

Προκαλεί εύλογες απορίες, στις οποίες η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει, με ποιά κριτήρια εκλήθησαν ορισμένοι φορείς και αποκλείστηκαν άλλοι.»


 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Υπόμνημα με τις θέσεις της ΓΣΕΒΕΕ για το Νομοσχέδιο «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις»

Με το νομοσχέδιο «Επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων και άλλες διατάξεις» ολοκληρώνεται ακόμη μια περίοδος εμπροσθοβαρών μέτρων λιτότητας που περιλαμβάνουν ένα νέο βαρύ πακέτο φορολόγησης το οποίο εκτείνεται σε κάθε πεδίο επιχειρηματικής δραστηριότητας, αλλά και μια πρόβλεψη για νέα αυτόματη δημοσιονομική προσαρμογή, τον περίφημο κόφτη. Είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά να   λαμβάνεται ….. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ της ΓΣΕΒΕΕ ΕΔΩ

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker