Γ.Σ. Συλλόγου και ενημέρωση των Μελών

0

Κατα την διάρκεια της Γ.Σ. του Σαββάτου 17/10 στον ΓΑΛΑΞΙΑ 09.30πμ πιθανότατα θα παρευρεθεί (γύρω στις 10.00πμ) για να μας ενημερώσει ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Κος Γ.ΚΑΒΒΑΘΑΣ (ο οποίος βρίσκεται στην Καβάλα) σε θέματα που αφορούν τους Μικρομεσαίους και εμάς καθώς επίσης θα παρουσιασθεί και προσφορά από Τράπεζα προς τα Μέλη του Συλλόγου μας για εφοδιασμό με POS (με δυνατότητα καταβολής αμοιβών μας από τους πελάτες μας με άτοκες δόσεις) και προμήθεια <1% (μικρότερη από ένα επί τοις εκατό).

Οικονομική τακτοποίηση Μελών έως και το 2014 μέχρι την 12η μεσημβρινή.

Έως την ίδια ώρα υποψηφιότητες για Μέλος του Δ.Σ., Αντιπρόσωπος στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Επισημαίνω ότι σύμφωνα με τον Ν.1712/87 Μέλος του Συλλόγου που συμμετέχει (ως έχει το δικαίωμα) και σε άλλο επαγγελματικό σωματείο (π.χ. εμπορικό σύλλογο) πρέπει να το δηλώσει στην εφορευτική επιτροπή ενώ έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος ή να ψηφίσει Αντιπροσώπους για δευτεροβάθμια επαγγελματική οργάνωση (Ομοσπονδία) μόνον σε ένα (από το κύριο) από τα δύο Σωματεία που συμμετέχει (άρ.7 παρ.3 Ν.1712/1987 όπως ισχύει) . Κύριο Σωματείο θεωρείται εκείνο από το οποίο επέλεξε να κάνει χρήση του δικαιώματος εκλογής αντιπροσώπων για τις δευτεροβάθμιες επαγγελματικές οργανώσεις.

Παρακαλώ να έχετε μαζί σας ταυτότητα ή άλλο δημόσιο έγγραφο με φωτογραφία καθώς θα υπάρχει υποχρεωτικά Δικαστικός Αντιπρόσωπος ως Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής.

Νικόλαος Πατέλης

Πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ.

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker