Ανακολουθία λόγων και έργων, αμετροέπεια, κοροϊδία ή κάτι άλλο; Όποιος διαφωνεί ή ξέρει την ορθή απάντηση ας βγει να μας το πεί

0

Μας είπαν πρέπει να εκκαθαρίσουμε τον ΕΝ.Φ.Ι.Α., βιαστείτε να στείλετε τις φορολογικές δηλώσεις ώστε να έχετε πέντε δόσεις και όχι τέσσερις.

Μας έλεγαν, δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη παράταση πρέπει να τρέξουμε την εκκαθάριση του ΕΝ.Φ.Ι.Α., μην καθυστερείτε. Σπεύστε, ειδάλλως τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά.

Μας πίεσαν, αναγκαστήκαμε να ξεπεράσουμε τα όριά μας, δουλέψαμε ατελείωτες ώρες, ξημερωθήκαμε μπροστά στους υπολογιστές, οι περισσότεροι τελικά προλάβαμε, όμως κάποιοι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν και τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν τις ποινές, τα πρόστιμα.

Ολοκληρώσαμε αυτό το τιτάνιο έργο, εργαστήκαμε υπό αντίξοες συνθήκες προκειμένου να είμαστε συνεπείς προς τους πελάτες, στο κράτος, αλλά και στους ίδιους μας τους εαυτούς.

Μα, όλα αυτά δεν έγιναν με αφορμή το γεγονός ότι η εκκαθάριση του ΕΝ.Φ.Ι.Α. έπρεπε να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου; Για να έχουμε πέντε δόσεις με πρώτη δόση στα τέλη Αυγούστου; Αυτός δεν ήταν ο λόγος που δεν δόθηκε περαιτέρω ολιγοήμερη παράταση —παρά μόνο ένα ξεροκόμματο— και όλοι τρελαθήκαμε από το άγχος και την πίεση για να προκάνουμε την προθεσμία;

Τώρα, μας λένε πως η πρώτη δόση θα μεταφερθεί για τον Σεπτέμβριο και θα έχουμε πάλι πέντε δόσεις.

taxheaven.gr

Share.

About Author

Leave A Reply

eXTReMe Tracker